Voor mijn liefste

 

 

Hey Liefde van mij,

Eigenwijs als ik ben heb ik toch maar even een domeintje voor je aangemaakt 🙂 Van het een komt het ander, dus toch maar wat instellingen aangepast, wat test tekstjes erbij want anders is het zo kaal, kleurtjes etc… Een Google Analytics account aangemaakt, de juiste rechten aangemaakt en ingesteld, de site even gekoppeld… En toen ik toch eenmaal bezig was meteen ook maar even aangemeld bij Google webmaster tools etc….. Dan is de basis maar meteen knap hé 🙂

Daar is hij, of zij, dan…. Jouw eigen blog, BLOEMIEZ.nl !!!!!! Ja, je kunt vanaf nu ook BLOEMIEZ.nl emailadressen verstrekken. (ik wist dat dit een van je eerste vragen zou zijn:)) Ik hoop maar dat je het toch leuk gaat vinden om te gebruiken. Ik help je wel een beetje op weg hoor….

Al jarenlang heb je het zo nu en dan over jouw eigen blog, maar het kwam er eigenlijk nooit van. Uit allerlei hoeken hoor je dat je best leuk schrijft en in een vorig leven hield je wel een blogje in Hyves (wat was dat ookal weer?!) bij, maar dat is een eenzame dood gestorven. Gisteren heb ik je geholpen met een Google blogje te activeren en je zei erbij dat je geen eigen domeinnaam wilde omdat het dan niet echt ‘van jou’ zou zijn.

Nou mijn lief, deze is toch echt helemaal van jou hoor!!!!! Je kunt het zo gek en ingewikkeld maken als je zelf wilt. Met toeters en bellen en widgets en noem maar op. Maar je kunt het ook gewoon houden bij simpel inloggen, een nieuw bericht (oftewel post/blog/blogpost) schrijven en op toevoegen klikken. Tsja, zo simpl is het tegenwoordig 🙂 En als er iets ingewikkelds aan de site…euhhh…ahum…blog…moet gebeuren, roep je mij maar. I’ll be there to fix it 🙂

En nu? Schrijven maar !!!!!!!!!!!

XXXXXXXXXXXXXXXXXX

Share